Acest website este destinat utilizatorilor din afara SUA și Marii Britanii.

cum se tratează angioedemul ereditar?

 

Când discutați cu medicul, poate fi util să îl întrebați despre diferite opțiuni de tratament pentru AEE. Aceste opțiuni includ tratamentul preventiv și on-demand (la nevoie).

 

Tratament preventiv al AEE

Tratamentul preventiv al AEE se mai numește și tratament profilactic. Acesta implică să luați de rutină medicamente pentru a vă ajuta să aveți mai puține atacuri sau atacuri mai puțin severe.

Tratament on-demand al AEE

Tratamentul on-demand (la nevoie) al AEE este un tratament utilizat pentru a trata simptomele unui atac AEE. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de tratament acut.

 

Nu orice persoană cu AEE va avea un atac care să-i afecteze căile respiratorii, dar riscul există. Aceste atacuri pot pune viața în pericol, așa că principalele organizații din domeniul sănătății recomandă tuturor celor cu AEE acces la tratamentul on-demand. Dacă suferiți de AEE este important să discutați cu medicul despre tratamentul on-demand.

 

 

Woman looks out over the horizon thinking about hereditary angioedema treatment

 

spotblock image bine de știut

Deoarece AEE poate afecta atât de diferit oamenii este important să colaborați îndeaproape cu medicul, pentru a dezvolta un plan de tratament potrivit pentru dumneavoastră.

Acest website este destinat utilizatorilor din afara SUA și Marii Britanii.